Online backup

Door een online backup in te stellen maakt u probleemloos een automatische dagelijkse backup via internet. Online backups worden beveiligd met uw eigen encryptiesleutel. Remote backup is handig zodat uw belangrijke data buiten uw kantoor worden opgeslagen.

RBackup v11x

RBackup biedt een goedkope en veilige oplossing aan voor backup en herstellen. Met deze oplossing kunt u ook eenvoudig een SQL-MySQL-database en Exchange-backup maken. Betaalbare en gebruiksvriendelijke backupsoftware. Vervang uw dure backupoplossing door online backup van RBackup, stel backupschema’s en bewaarbeleid in en kies voor incrementele of differentiële taken.

Veiligheid

Online backup stelt u in staat om er zeker van te zijn dat uw gegevens altijd veilig beschikbaar zijn. In het geval van brand, diefstal, of technische calamiteiten bent u altijd verzekerd van het kunnen herstellen van zowel uw privé– als bedrijfskritische gegevens.

Gemak

Online backup neemt u werk uit handen en bespaart u zo veel kosten. De online backup wordt automatisch gemaakt; zo heeft u er geen omkijken meer naar!

Kostenbesparing

U heeft geen hardware en personeel meer nodig en u heeft de zekerheid dat u altijd bij uw bedrijfskritische data kunt. Ingeval van een calamiteit kunt u restoren vanaf de online server die in een beveiligd datacentrum uw backupdata beschermt. De online backupservers gebruiken replicatie zodat uw data nooit op één plek zijn opgeslagen.